06.12.2023

Panel

Gaziantep Hacı Ahmet Ziylan Dini Yüksek İhtisas Merkezimizde eğitim gören kursiyerlerimize yönelik "Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler" konu başlıklı panel düzenlendi.
Moderatörlüğünü eğitim görevlisi hocalarımızdan Veysel Baran'ın yaptığı panelde; ilim ve din hizmeti alanlarında Gaziantep'in önemli  şahsiyetlerinden olan Bedreddin el-Aynî'nin hayatını Eğitim Görevlisi Mehmet Çelik, Ahmet Muhtar Büyükçınar'ın hayatını Eğitim Görevlisi Ersan Nurullah Yıldız, Abdurrahman Kavillioğlu'nun hayatını ise eski Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu hocamız sundu.
Programa Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürümüz İsmail Akbulut, İslahiye İlçe Müftüsü Hasan Kiraz, eğitim görevlisi hocalarımız, Dini Yüksek İhtisas ve Akademi Kursiyerlerimiz katıldı.