21.05.2024

Mezuniyet

Gaziantep Hacı Ahmet Ziylan Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz 1. Dönem İhtisas Mezuniyet Programı Gerçekleştirildi.
Dini Yüksek İhtisas Merkezimizin konferans salonunda gerçekleşen programa Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Diyanet Akademisi Başkanımız Doç. Dr. Enver Osman Kaan,  GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, Eğitim Görevlilerimiz, Başkanlık Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Gaziantep İl Müftü Vekili Dr. Ramazan Yıldırım, Ziylan ailesinden Dr. Abdülkadir Erbalcı, ilçe müftüleri, ihtisas merkezimizde eğitim gören  kursiyerlerimiz ve aileleri katıldı. Program  Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı, akabinde Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz müdürümüz İsmail Akbulut'un  selamlama konuşması ile devam etti. Daha sonra Akademi Başkanımız Doç. Dr Enver Osman Kaan, GİBTÜ Rektörü Prof.Dr. Şehmus Yıldırım ve Gaziantep Valisi Kemal Çeber  günün anlam ve önemine binaen konuşmalarını icra ettiler.
Mezuniyet programı Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz kursiyerlerinden oluşan dinî musikî korosunun musikî dinletisi, ve son olarak mezun kursiyerlere  belge ve hediye takdimi ile sona erdi.