08.03.2021

Said Nuri KANDEMİR

10.02.1984 tarihinde Adıyaman’ın Besni ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim, Hafızlık, Ortaöğretim ve Lise eğitimini Adıyaman merkezde tamamladı. 2006 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Tarih bölümünü okurken 2008 yılında Kahramanmaraş Merkez Doğu kent Camisine sözleşmeli, 2010 yılında Adıyaman Merkez varlık Camisine kadrolu Müezzin-Kayyum olarak atandı. 2016 yılında Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2017 yılında Diyanet İşleri Başkanlığımızın açmış olduğu Aşere Takrip Tayyibe sınavında başarı göstererek 2020 yılında Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Aşere Takrip Tayyibe kursundan mezun oldu. Aynı yıl Ankara Pursaklar Ehlibeyt Kur'an Kursuna Kur'an Kursu öğreticisi olarak atandı. Başkanlığımız bünyesinde açılan Kur'an-ı Kerim öğretmenliği sınavında başarı göstererek 2021 yılı ocak ayında Şanlıurfa İbrahim Halilullah Eğitim Merkezine Kur'an-ı Kerim öğretmeni olarak atandı. 16.02.2022 tarihinde Gaziantep Hacı Ahmet Ziylan Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğüne naklen ataması yapılan Kandemir, evli ve bir çocuk babasıdır.